Klantenbeoordeling
8.6
Funda goedkope makelaar VBO goedkope makelaar VBO goedkope makelaar

Huis aankopen

De professionele begeleiding van De Huizenbemiddelaar is verstandig, vakkundig en voordelig!

Verstandig 
U wilt een huis kopen? De woningmarkt is vaak onbekend terrein. Het is daarom nuttig om de deskundigheid en professionaliteit van een onafhankelijk persoon in te schakelen. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken door zijn ervaring met én brede kennis van de lokale woningmarkt.

Wanneer u als koper een huis bezichtigt, komt u veelal direct in contact met de makelaar van de verkopende partij. Deze is in dienst van de verkopende partij en houdt geen rekening met uw situatie. De Huizenbemiddelaar behartigt wel uw belangen en wijst u op de aandachtspunten.

Vakkundig 
Als u de woning naar uw wens heeft gevonden, voor de eerste maal heeft bezichtigd en u bent serieus geïnteresseerd:

  • Dan gaat De Huizenbemiddelaar met u mee voor een tweede bezichtiging.
  • Na de tweede bezichtiging geeft De Huizenbemiddelaar u, op basis van staat van onderhoud en ligging, een indicatie van de echte waarde van de woning. De kracht van een aankoopmakelaar is; waar uw blik door emotionele betrokkenheid wordt 'vertroebeld', blijft uw aankoopmakelaar helder en met beide benen op de grond!

U wilt een bod uitbrengen:

  • De Huizenbemiddelaar brengt het eerste bod uit bij de verkopende partij. Vaak volgen daarna stevige onderhandelingen om tot een definitieve prijs te komen. In nauw overleg met u, verricht De Huizenbemiddelaar de onderhandelingen voor u. Rationeel, uw emoties worden niet zichtbaar voor de verkopende partij.
  • Als de prijs definitief is geworden, beoordeelt De Huizenbemiddelaar het voorlopig koopcontract op juridische valkuilen en de gemaakte afspraken over de ontbindende - en leveringsvoorwaarden. Een belangrijke en nauwkeurige taak!
  • Bij akkoord kan de overeenkomst worden getekend.

En er is meer mogelijk:

  • Laat u informeren over een juridische hulpdienst voor het voorkomen dan wel oplossen van conflictsituaties tijdens de aankoop van de woning.
  • Een adviesgesprek over de voor u meest geschikte hypotheek.

Voordelig 
In het algemeen wordt er gemiddeld 1% (exclusief btw) van de koopsom in rekening gebracht. Als voorbeeld: bij een koopsom van € 200.000,-- betekent dit € 2.000,-- exclusief btw.

De kosten voor de aankoopbegeleiding door De Huizenbemiddelaar bedragen slechts € 995,- inclusief btw.Niet gerelateerd aan de koopsom van de woning, een vast, laag tarief! Een geringe en zeker verstandige investering.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Assen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts 995,-