Klantenbeoordeling
8.6
Funda goedkope makelaar VBO goedkope makelaar VBO goedkope makelaar

Uw woning verkopen of aankopen zonder hoge kosten?

Uw woning verkopen of aankopen zonder hoge kosten?

Bij De Huizenbemiddelaar Assen werken wij met u samen. De gehele begeleiding bedraagt slechts € 995,- incl. btw.
Kim IJtsma zal u begeleiden tijdens het aankoop- of verkoopproces van A tot Z.

Met veel plezier en kennis gaat Kim IJtsma op pad in het Noorden van het land; Groningen, Drenthe en Friesland. 'De afgelopen zes jaren bij De Huizenbemiddelaar heb ik veel kennis opgedaan binnen het makelaarsvak, tot op heden wordt deze kennis met de dag groter en hoop ik dit vak nog lang te mogen doen. Het is altijd een feest om kopers blij te maken met de aankoop van hun droomhuis, of te zien hoe gelukkig verkopers zijn als hun huis in een tijd als deze wordt verkocht! ' aldus Kim IJtsma.

Wiedo Eringa, trotse eigenaar van De Huizenbemiddelaar Assen neemt de taken van Kim IJtsma over als ze er even niet is. Daarnaast biedt hij een grote ondersteunende rol achter de schermen. Voor vragen of een oriënterend gesprek kunt u ook bij hem terecht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over De Huizenbemiddelaar Assen, of wenst u eens een oriënterend gesprek? Bel dan 0592-20 10 92, vul het contactformulier in of stuur een berichtje naar assen@dehuizenbemiddelaar.nl.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Assen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts 995,-